• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • florin-citu

  Specialistul financiar Florin Cîţu a declarat că actualul Cod Fiscal propus de Guvernul Ponta este un proiect pur politic, care poate avea efecte puţin predictibile în acest moment. Codul Fiscal este un proiect cu două direcţii, una pozitivă pe termen scurt, creşterea consumului şi una negativă pe termen lung, afectarea creşterii economice.

  Prezent la dezbaterea de la lansarea cărţii lui Daniel Dăianu, Florin Cîţu s-a arătat sceptic în privinţa anumitor aspecte din noul Cod Fiscal. Fostul trezorier ING a precizat după ieşirea din dezbatere că înlesnirile din noul Cod pot duce la uitarea faptului că în 2014 s-a mărit acciza la carburanţi.

  Codul Fiscal este un proiect politic, are la baza o decizie strict politică. Ne face să uităm taxele din 2013-2014, de exemplu mărirea accizei în plus vine cu alte taxări importante. Pe termen scurt va încuraja consumul dar pe te termen lung s-ar putea să afecteze creşterea economică. a spus Cîţu.

  TVA va fi redusă la 9%, din luna iunie, pentru toate produsele agroalimentare, inclusiv la băuturile nealcoolice şi la serviciile de alimentaţie publice,

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top