• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • cecFondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) va acorda în parteneriat cu CEC Bank garanții pentru societățile și cooperativele agricole, informează marți FNGCIMM.

  Astfel, societățile agricole și cooperativele agricole care desfășoară activități economice vor completa beneficiarii tradiționali ai FNGCIMM, reprezentați de IMM-uri definite potrivit Legii nr. 346/14.07.2004, privind stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, cu modificările și completările ulterioare.

  Garanția FNGCIMM este solicitată de bancă și oferă mai multă libertate în alegerea finanțării unei afaceri viabile, la un preț accesibil. FNGCIMM garantează maximum 80% din valoarea finanțărilor pe termen mediu și lung de tipul creditelor pentru investiții și până la 70% din valoarea finanțărilor pe termen scurt pentru asigurarea capitalului de lucru sau din valoarea scrisorilor de garanție bancară.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top