• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • raiffeisen

  Fondul Proprietatea intenţionează să răscumpere 750 de milioane de acţiuni, potrivit unui comunicat al FP, publicat luni pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

  Potrivit sursei citate, administratorul FP – Franklin Templeton InvestmentManagement Limited United Kingdom Sucursala Bucureşti – a depus spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) documentaţia pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare în scopul derulării celui de-al patrulea program de răscumpărare aprobat de acţionari în luna aprilie 2014.
  ‘Franklin Templeton Investment Management Limited United Kingdom Sucursala Bucureşti (administratorul Fondului) în calitate de administrator unic şi societate deadministrare a investiţiilor Fondul Proprietatea SA (Fondul), doreşte să informeze acţionarii că a depus spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) documentaţia pentru iniţierea unei oferte publice de cumpărare în scopul derulării celui de al patrulea program de răscumpărare aprobat prin Hotărârea Acţionarilor nr. 9/28 aprilie 2014. (…) Prin această ofertă, Fondul intenţionează să răscumpere 750.000.000 de acţiuni de la acţionarii Fondului’, se menţionează în comunicatul FP.

  Administratorul Fondului precizează că Raiffeisen Bank a fost selectată să asiste în executarea acestei operaţiuni.

  Sursa: capital.ro

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top