• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ja

  Joszef Ackerman a fost ales CEO al Bank of Cyprus după o întâlnire a board-ului băncii. După întâlnirea anuală a acţionarilor, board-ul a decis alegerea lui Joszef Ackerman ca preşedinte al băncii, a precizat banca printr-un comunicat.  În acelaşi timp,  miliardarul american  Wilbur Ross , care a achizitionat 5,23 la sută din acțiunile BOC într- o majorare de capital în luna septembrie și rusul Vladimir Strzhalkovsky au fost aleşi vicepreședinţi.

  Ackerman este fost CEO al Deutsche Bank şi a fost susţinut de către în cadrul adunării generale de către Ross și Viktor Vekselberg , al doilea om ca avere din Rusia . Mulți ruși bogați au devenit fără voia lor acționari la Bank of Cyprus după ce banca a convertit în acţiuni depozitele acestora în operaţiunea de bail-in din 2013 .

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top