• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Fondul Proprietatea, administrat de către Franklin Templeton, a înregistrat în primul semestru al acestui an un profit după impozitare de 709,3 milioane lei, cu 31% mai mare față de cel din perioada similară a anului trecut.

  Veniturile brute din dividende în primele șase luni au fost de 539,9 milioane lei, fiind cu 55% mai mari față de cele din perioada similară a anului trecut. Creșterea se datorează în principal dividendelor de la OMV Petrom SA și a dividendelor mai mari din partea companiilor din portofoliu (în special Hidroelectrica SA), potrivit unei informări transmise Bursei de Valori București.

  În perioada de șase luni încheiată la 30 iunie 2017, FP a vândut integral participațiile în Oil Terminal SA și în Banca Transilvania SA.

  Principalele tranzacții de vânzare în primele șase luni ale anului 2016 au fost: întreaga deținere în Romgaz SA, E.ON Distribuție România SA și E.ON Energie România SA și o parte din deținerile în BRD Groupe Societe Generale SA.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top