• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • credite-agriculturaComisia Europeană (CE) şi Banca Europeană de Investiţii (BEI) au prezentat luni un instrument model de garantare pentru agricultură, primul nou produs conceput în cadrul memorandumului de înţelegere semnat de cele două părţi în luna iulie 2014 pentru cooperare în domeniul agriculturii şi dezvoltării rurale, informează un comunicat al Executivului Comunitar.

  Instrumentul de garantare este destinat să faciliteze accesul la finanţare pentru fermieri şi antreprenori din mediul rural. Statele membre şi regiunile pot adapta şi utiliza modelul pentru a pune la punct instrumente financiare pentru finanţarea programelor lor de dezvoltare rurală. Instrumentul este însoţit de un program de lucru, dezvăluit de asemenea luni, care stabileşte detaliile cooperării CE şi BEI în conformitate cu memorandumul lor de înţelegere.

  Continuarea pe Pagina de Agricultură.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top