• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • mn

  Ministrul irlandez de Finanțe, Michael Noonan, a comunicat  că va desfiinţa  schema de evitare a plății taxelor „Double Irish”, conform BBC.

  Stratagema  a permis unor mari multinaționale, cum ar fi Facebook, Google și LinkedIn, să-și transfere legal profitul imens din Irlanda în paradisuri fiscale.

  Schema de taxare nu va mai sta la îndemâna noilor solicitanți din 2015 și va fi retrasă până în 2020, a anunțat Michael Noonan în Parlamentul de la Dublin, transmite Agerpres.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  5 Responses to Gata cu Double Irish! Irlanda nu va mai permite Facebook sau LinkedIn să mute profitul în paradisuri fiscale

  1. 212068 273275Enjoyed examining this, very good stuff, thanks . 196012

  2. keep up to date the truly amazing improve the internet site. I like it. Would use even more frequent updates, however am certain that you’ve got more or better stuff to complete like all of us have to accomplish unfortunately. 😉

  3. Tierra Teran spune:

   I appreciate you sharing this blog article.Thanks Again. Will read on…

  4. click here spune:

   Astounding, it is a great ideal bit of write up which i’ve experience during a long time established. Carry out sometimes come by a good web pages.

  5. didi spune:

   mie mi se pare ca se exagereaza cu artificiile astea contabile. fiecare firma ar trebui sa plateasca impozit in tara in care isi desfasoara activitatea, nu in tara in care a inchiriat o casuta postala. daca coca cola are sediul in tortuga si imbuteliaza apa chioara colorata in bangladesh, atunci sa plateasca impozit in bangladesh, iar in tortuga sa plateasca chirie pentru casuta postala.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top