• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • George Georgakopoulos BancpostGrecul George Georgakopoulos este director general al Bancpost de puțin timp, din septembrie 2014, dar în cadrul băncii lucrează din anul 2008. Șase ani în care a construit o reputație nefericită, de țeapă instituționalizată, pentru entitatea al cărei președinte a fost (și este în continuare), ERB Retail Services.

  IFN-ul axat pe credite cu buletinul în magazinele de electrocasnice, dar și pe emiterea de carduri Euroline American Express, are o listă lungă de clienți nemulțumiți și foarte vocali pe forumuri, Facebook, site-uri de protecția consumatorilor, ș.a.m.d.

  Printre altele, aceștia acuză firma condusă de Georgakopoulos de introducerea de taxe și comisioane abuzive în contracte, datorii umflate în mod artificial, sume suplimentare solicitate după achitarea integrală a creditului, executări silite pentru datorii fictive și, nu în ultimul rând, de furnizarea de carduri de credit nesolicitate.

  Într-un sistem bancar precum cel românesc, se pare că rețeta a fost considerată de succes, așa că George Georgakopoulos a fost promovat și la conducerea executivă a Bancpost, una dintre băncile care aveau oricum probleme cu clienții nemulțumiți, din cauza creditelor în franci elvețieni acordate cu generozitate înainte de 2008.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top