• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • logo-groupamaGroupama Asigurăr simplifică achitarea ratelor primelor de asigurare punând la dispoziția clienților  persoane fizice opţiunea achitării online, cu cardul, primele de asigurare și ratele aferente acestora, conform unui comunicat de presă.

  „Gradul ridicat de satisfacție, precum și simplitatea relației pe care o construim cu clienții noștri sunt pentru noi obiective strategice și prioritare. Clienții noștri sunt mulțumiți și foarte mulțumiți, iar cea mai mare parte a lor ne recomandă. Astfel, ne dorim să fim încă mai aproape de ei, lansând funcționalități care să simplifice interacțiunea cu Groupama Asigurări. Ne angajăm să le asigurăm nu doar continuitatea în cazul producerii unui eveniment neașteptat, ci și un proces simplu, predictibil și adaptat nevoilor lor”, a declarat François Coste, Director General Groupama Asigurări.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top