• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • nowotny

  Guvernatorul băncii austriece centrale se așteaptă ca băncile din ţara sa să rămână în Rusia şi pe viitor.  Ewald Nowotny prognozează că creditorii austrieci vor rămâne în Rusia ca un „element de stabilitate” în ciuda condițiilor politice și economice complicate, a declarat guvernatorul luni. Băncile, cum ar fi Raiffeisen Bank International și Bank Austria sunt foarte active pe piaţa din Rusia unde realizează are parte din profitul lor.,

  Nowotny a declarat reporterilor că băncile austriece au  construit o reputație în Rusia ce le conferă o poziţie de rezistenţţă în faţa situaţiilor complexe.. „Presupun că  băncile austriece sunt pregătite pentru a rămâne pe loc și se dovedesc a fi un element de stabilitate. În ceea ce privește Ucraina,  este, desigur, o întrebare mult mai dificilă.”

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top