• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • pmasin

  Plafonul garanţiilor care pot fi emise în acest an pentru programul „Prima maşină” a fost fixat, marţi, de Guvern la 350 milioane lei, iar termenul în care alţi finanţatori interesaţi se pot înscrie în acest program a fost extins până la 2 martie.

  Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană au cerut Guvernului să renunţe la programul „Prima Maşină”, dar că Executivul a transmis că nu va renunţa.

  Sursele au mai arătat atunci că Guvernul va aproba, marţi, un plafon de garanţii de 350 milioane lei şi va prelungi termenul pentru înscrierea băncilor în program până la 2 martie.

  Într-un comunicat transmis la finalul şedinţei de marţi, Guvernul precizează că a luat aceste decizii şi că pentru nivelul plafonului au fost luate în considerare solicitările venite din partea instituţiilor de credit şi instituţiilor financiare nebancare eligibile ca participante.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top