• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Anton Anton, ministrul Energiei, sugerează că listarea Hidroelectrica la bursă va fi amânată deoarece producătorul de energie controlat de stat trebuie să devină mai atractiv.

  „După părerea mea, este cam devreme să vorbim de Hidroelectrica la bursă, ea a trecut printr-o boală destul de grea şi a ieşit din boala asta grea, a scăpat, ca orice persoană bolnavă a ieşit uşor slăbită. Eu cred că pentru a ajunge la bursă, Hidroelectrica trebuie să devină mai atractivă, să pună carne pe ea, să se mai îngraşe”, a spus ministrul, la conferinţa ZF Power Summit.

  Când a fost întrebat dacă se referă la extinderea activităţii companiei în alte sectoare, el a răspuns: „Nu se pune problema să intre în alte sectoare de activitate, ci să se consolideze, ca să pot să mă duc cu ea la bursă”.

  Potrivit celor mai recente planuri ale Guvernului, 10% din companie se va vinde pe bursă.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top