• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • IFC, membră a Grupului Băncii Mondiale, a lansat o emisiune de obligațiuni în valoare de 70 de milioane de lei (RON) ca plasament privat. Aceasta este prima emisiune in monedă locală a IFC , in baza acordului dat recent de guvernul român.

  Obligațiunile sunt emise în cadrul programului Obligațiuni Globale pe Termen Mediu (GMTN) al IFC. În cadrul programului, IFC poate emite obligațiuni denominate diverse valute atunci când oportunitățile din piață se aliniază nevoilor de finanțare ale clienților IFC din sectorul privat, potrivit unui comunicat.

  Obligațiunile au maturitate de un an și au fost vândute unei combinații de investitori internaționali și locali. Emiterea obligațiunilor sprijină investițiile IFC în sectorul privat din România.

  „Emiterea primelor obligațiuni ale IFC denominate în RON este în concordanță cu strategia IFC de a furniza finanțare pe într-un număr tot mai mare de valute și de a extinde meniul opțiunilor de finanțare în monedă locală pentru clienții noștri”, a declarat Jingdong Hua, Vicepreședinte și trezorier al IFC.

  Societe Generale a acționat în calitate de aranjor unic al emisiunii de obligațiuni

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top