• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • IMMGuvernul a aprobat, în ședința de marți, alocarea temporară a unei sume de 50 de milioane de euro pentru a asigura necesarul de finanțare al Autorității de management pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice (POS CCE), pentru luna aprilie 2015, potrivit unui comunicat al Executivului.

  Fondurile provin din venituri din privatizare și sunt destinate plății contribuției publice la Fondul de Participare JEREMIE, destinat îmbunătățirii accesului la finanțare pentru IMM-uri în cadrul Uniunii Europene.

  „Suma de 100 de milioane de euro alocată inițial pentru Fondul de Participare JEREMIE a fost suplimentată cu 50 de milioane de Euro în decembrie 2013, urmând ca diferența de 50 de milioane de euro să fie plătită în urma deciziei de astăzi a Guvernului. Suma de 50 de milioane de euro alocată astăzi va contribui la continuarea implementării unui nou produs destinat IMM-urilor, respectiv finanțarea cu dobândă subvenționată”, se arată în comunicat.

  Suma alocată de Executiv va fi rambursată de Ministerului Finanțelor Publice (MFP) din sumele restituite cu această destinație de Comisia Europeană, până pe 31 iulie.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top