• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • volksbank

  Volksbank este cea mai expusă bancă în chestiunea creditelor CHF şi are de făcut faţă unui val de procese privind denominarea creditelor CHF. Sentinţa de la Galaţi care a dat dreptate unei cliente a Volksbank ar putea fi urmată şi de altele de acest gen în alte oraşe.

  Ce este însă surprinzător este modul cum avocaţii Volksbank induc ideea că francul elveţian este în continuare o monedă sigură, deşi ratele debitorilor sâau dublat din 2008 încoace din cauza modificării cursului.

  Iată ce spune o clientă a Volksbank, Raluca Trifa, despre pledoaria avocatului băncii:

  Astăzi am avut judecata de fond pentru denominarea CHF, la Oradea. Pledoaria finală a avocatului Volksbank a fost pentru asigurarea completului de judecată în legatură cu seriozitatea băncii austriece. Şi că în continuare, francul elveţian este cea mai stabilă monedă. „Sa nu uităm că în Elveţia sunt cele mai multe bănci toţi oamenii mari de afaceri îşi duc banii în Elveţia” ceva de genul…

  Pledoaria avocatului conţine erori mari pentru că tocmai faptul că oamenii bogaţi îşi duc banii în Elveţia şi îşi depun banii în franci face ca această monedă să se aprecieze în raport cu euro şi implicit leul. Ori clienţii băncilor din România câştigă lei nu franci. Dacă este aşa stabilă de ce nu se împrumută banca în CHF de la alte instituţii sau de la băncile din Elveţia?

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Incredibil! Avocaţii Volksbank încă susţin că CHF e o valută sigură

  1. we are fans spune:

   Jerry secchi suffix musiquarium temperate addle persuasions pygmy meteoric

  2. Andibraila spune:

   Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Info” la adresa de email: andibraila@yahoo.com

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top