• 4,6618

 • 3,8861

 • 3,8986

 • 164,0125

 • "ing bank"Banca olandeză ING a anunțat în raportul anual publicat săptămâna trecută că este investigată penal de procuratura olandeză sub suspiciunea de spălare de bani şi corupţie, fiind posibil să plătească amenzi semnificative, relatează Reuters.

  Un purtător de cuvânt al companiei a confirmat miercuri investigaţia, care a fost dezvăluită la pagina 232 de raportului anual al companiei. Acesta nu a confirmat însă o informaţie difuzată de publicaţia olandeză Het Financieele Dagblad, potrivit căreia investigaţia are legătură cu un caz în care procurorii afirmă că a fost plătită mită fiicei fostului preşedinte al Uzbekistanului, de către mai multe companii de telecomunicaţii, între care Vimpelcom, care are sediul în Amsterdam, conform News.ro.

  Publicaţia a citat un purtător de cuvânt al procuratorii olandeze.

  Un purtător de cuvânt al ING, Raymond Vermeulen, a spus că banca nu poate comenta dincolo de ceea ce a comunicat în raportul anual.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top