• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ing

  Economiștii ING Bank România se așteaptă la o depreciere modică a monedei naționale pe fondul datelor economice din SUA, potrivit unui raport al băncii.

  „Leul a închis săptămâna trecută la 4,4190/euro, într-o mișcare de depreciere de 50 de puncte deși pe parcursul sesiunii de vineri a atins și 4,4240/euro. Acest prag a fost revizitat în această dimineață și, având în vedere prognozele ING pentru datele economice din SUA ce urmează să fie publicate astăzi, ne așteptăm la încă o ședință de depreciere modică”, se spune în raport.

  De asemenea, economiștii ING Bank România susțin că, în ceea ce privește licitația de titluri de stat de 0,4 miliarde de lei, pe 7 ani, se așteaptă la un randament maxim ușor mai ridicat de 4,30%, „având în vedere mișcările adverse ale titlurilor de stat din SUA și ale ratelor de dobândă pe termen foarte scurt în cazul leului”.

  Sursa: Agerpres

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to ING se așteaptă la o depreciere modică a monedei naționale

  1. Especially, that is a extraordinary bit posting which I have face through in size very. Execute in addition stop by a few location.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top