• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Giovanni Battista Ravasio s-a retras din poziția de administrator, respectiv președinte al Consiliului de Administrație al Intesa Sanpaolo Bank România.

  În locul său a fost numit Ezio Salvani ca președinte al Consiliului de Administrație al băncii, în timp ce noul vicepreședinte va fi Giampiero Trevisan.

  Salvai cunoaște foarte bine piața bancară din România, unde în perioada 2011 – 2013 a fost Director General şi membru al Consiliul de Administrație al Intesa Sanpaolo Bank Romania, iar din 2013 până în prezent a fost vicepreședinte al Consiliului de Administrație al băncii. El Salvai și-a început experiența bancară în anul 1972, în cadrul Istituto Bancario Sanpaolo din Torino şi a fost implicat în diverse funcţii executive, atât în Italia, cât și pe plan internaţional, în prezent fiind președintele Consiliului de Supraveghere al mai multor bănci din cadrul Grupului Intesa Sanpaolo.

  Trevisan este la al treilea mandat de membru al Consiliului de Administrație al bancii, pentru primul mandat fiind numit în 2010. Totodată, a deţinut funcţii de președinte al Comitetului de Audit şi de membru in Consiliile de Administrație ale unor bănci din Grupul Intesa Sanpaolo din Europa Centrală și de Est și din Orientul Mijlociu și Africa de Nord. De profesie economist, cu specializare în activitatea bancară și tranzacționările pe bursă, Trevisan are o experiență bancară de peste 40 de ani.

  Structura actuală a Consiliului de Administrație al Intesa Sanpaolo Bank Romania este următoarea:

  Ezio Salvai – Președinte
  Giampiero Trevisan – Vicepreședinte
  Alexandru Ene – Membru
  Giovanni Bergamini – Membru
  Tunde Barabas – Membru

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top