• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ioana-petrescu-ministrul-finantelor

  Pentru a obişnui românii să evite evaziunea fiscală, Ministerul Finanţelor va introduce o loterie a bonurilor fiscale.

  Ministrul finanţelor, Ioana Petrescu, a precizat că va demara loteria fiscală aşa cum s-a întâmplat în state precum Slovacia, Malta sau Portugalia. Va fi o loterie online, în fiecare lună, iar participanţii vor putea înscrie online detalii de pe bonul fiscal.

  Românii vor putea câștiga lunar câte 1.200 de lei la Loteria bonurilor fiscale, participarea nefiind condiționată de plata unei taxe, ci doar de înscrierea online a informațiilor referitoare la bonurile fiscale din luna calendaristică anterioară organizării extragerii.

  Extragerile lunare vor fi organizate de către Loteria Română şi vor fi acordate un număr de 160 de premii egale, valoarea preconizată a fiecărui premiu fiind de 1.200 lei.

  În consecință, lunar la nivelul celor 8 regiuni fiscale, vor fi acordate premii totale în valoare de 192.000 lei, iar pe parcursul unui an, vor fi acordate un număr apreciabil de premii, mai precis 1.920, valoarea acestora fiind de 2.304.000 lei,

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Ioana Petrescu vrea Loterie cu bonuri fiscale

  1. anca spune:

   Bai proasta satului,dar pai de la HASHINGTON i-ai intrebat,dar pe cei de la TEL AVIV,si sper ca nu ti-au scapat nici cei de la HARVARD,ce ti-au spus au ceva de castigat sau te pomenesti ca vrei sa dregi busuiocul.
   Fata ,dute in SUA sa-ti dea job-ul de $100.000 ca pe noi ne-ai distrus,TRADATOARE ce esti.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top