• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • JP MorganJPMorgan Chase și-a păstrat poziția de cea mai mare bancă de investiții din lume în primele nouă luni din acest an, în condițiile în care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanță Coalition, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

  Pe locurile următoare se află Goldman Sachs, Deutsche Bank, Citigroup și Bank of America Merrill Lynch.

  Majoritatea băncilor de investiții s-a confruntat în ultimele luni cu diminuarea veniturilor din cauza ratelor scăzute ale dobânzilor și a reglementărilor mai dure privind capitalul. În perioada ianuarie-septembrie 2014, veniturile totale ale băncilor de investiții au scăzut cu 6% comparativ cu primele nouă luni din 2013.

  Coalition a precizat că, în primele nouă luni ale acestui an, JPMorgan și Citi au realizat venituri de aproximativ 8,9 miliarde de dolari în sectorul FICC (venituri fixe, tranzacții valutare și tranzacțiile cu materii prime).

  La categoria equities, pe primul loc se află Morgan Stanley (care a raportat venituri de 4,5 miliarde de dolari în creștere cu 15% față de perioada ianuarie-septembrie 2013), urmată de JPMorgan și Goldman.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top