• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • judecatoriMagistrații de la Judecătoria Buzău au respins ca inadmisiblă cererea venită de la Banca Românească pentru sesizarea Curții Consituționale pe Legea dării în plată, potrivit informațiilor postate pe portal.just.ro.

  „Respinge ca inadmisibilă cererea de sesizare a Curţii Constituţionale cu privire la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Legii nr 77/2016 în integralitate ( inclusiv art 8 al 1 şi 5, art 5 al 1 şi art 10 al 1 din aceasta) solicitate de reclamant Cu drept de recurs pe cale separată la Tribunalul Buzău în termen de 48 ore de la pronunţare Cererea de recurs se depune la Judecătoria Buzău Respinge solicitarea reclamantului de suspendare a judecăţii până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate Acordă termen de fond pentru continuarea judecăţii la data de 22.06.2016, CC13 ora 9, sala de şedinţe publice nr 3, pentru când se va cita pârâta, reclamantul şi pârâtul având termen în cunoştinţă Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08.06.2016”, se arată în minuta ședinței.

  Senatorul PNL Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată, a spus că magistrații nici macar nu au admis ca solicitarea băncii sa ajungă la Curtea Consituțională.

  „Asa cum v-am spus, exceptiile de neconstitutionalitate a Legii darii in plata, asa cum au fost concepute de banci in conclavul juristilor ARB si al avocatilor cu care se lauda dl Isarescu, sunt inadmisibile”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top