• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vangroningen

  Piaţa bancară este de multe ori inegală în ceea ce priveşte ofertele pentru consumatori. Pentru un client cu venituri medii, alegerea băncii este importantă pentru că acelaşi serviciu estre comisionat diferit de la o bancă la alta.

  Vrei internet banking? Nu ai tranzacţii sau venituri mari?Atunci trebuie să te uiţi bine unde ai cont cu serviciul aferent activat.

  Pentru că una este să plăteşti la Banca Transilvania 1 leu pe lună pentru acest serviciu şi alta este să plăteşti de peste patru ori mai mult la băncile mari caRaiffesien şi BRD und serviciul costă 4 lei şi respectiv 4.5 lei.

  Dacă pentru un corporatist de top sau un businessman care încasează venituri mari atunci costul serviciului este apropiat de standardele vestice şi nu este deranjant,  pentru consumatorul simplu, suma plătită pe un an se învârte în jurul sumei de 50 de lei, faţă de 12 lei la o bancă precum BT.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top