• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Diósi-LászlóToate cele șapte bănci care au oferit credite în franci elvețieni (CHF) au acceptat, până la urmă, să se participe la întâlnirile cu reprezentanții Asociației Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF), după ce inițiat trei bănci, apoi doar una, au refuzat să accepte orice fel de negociere.

  Ultima dintre instituțiile care au acceptat întâlnirile a fost OTP Bank. Aceasta a fost reprezentată la întâlnirea ce a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute chiar de directorul general (CEO), Laszlo Diosi.

  La finele lunii aprilie, AURSF anunța, printr-un comunicat, că OTP Bank este singura instituție care a refuzat să poarte negocieri, după ce alte două bănci, care se arătaseră reticente față de negocierile cu AURSF, Bancpost și Banca Românească, au acceptat până la urmă să aibă întâlniri cu reprezentanții ONG-ului.

  „Prin această atitudine, OTP Bank dovedește dispreț nu doar față de consumatori, ci și față de recomandările autorităților care reglementează și supraveghează sistemul bancar. Însă noi nu renunțăm nici în această fază, avem pregătit si pasul următor, pe care îl vom demara săptămâna viitoare”, acuza atunci AURSF.

  O primă comunicare a rezultatelor preliminare ale acestor negocieri dintre reprezentanții băncilor cu credite în franci elvețieni și AURSF va fi făcută publică în această seară sau mâine.

  Citește și:

  OTP Bank refuză să negocieze cu AURSF. Bancpost și Banca Românească au acceptat

  Banca Românească, OTP și Bancpost nu vor să negocieze cu datornicii în CHF. O singură bancă s-a întâlnit cu AURSF

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  7 Responses to László Diósi, CEO OTP Bank, a cedat. S-a întâlnit personal cu AURSF

  1. […] OTP Bank a refuzat, multă vreme, măcar să se întâlnească cu reprezentanții datornicilor din Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF), fiind ultima dintre cele șapte bănci ce au creditat în CHF care a acceptat să participe la negoc…. […]

  2. […] László Diósi, CEO OTP Bank, a cedat. S-a întâlnit personal cu AURSF […]

  3. […] Toate cele sapte banci care au oferit credite in franci elvetieni (CHF) au acceptat, pana la urma, sa participe la intalnirile cu reprezentantii Asocia?iei Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF), dupa ce initiat trei b?nci, apoi doar una, au refuzat sa accepte orice fel de negociere. Citeste mai mult… […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top