• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • dragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că sunt posibile anumite modificări la Camera Deputaţilor în textul legii dacă se va constatat că există riscul de neconstituţionalitate.

   Nu excludem, pentru că au apărut întrebări fireşti, reacţii fireşti, care au spus: «domnule, poate un cetăţean a avut un credit sub 150.000 de euro, dar cu dobânzile adunate sare de 150.000 de euro». Ce faci cu cel care a avut 160.000 de euro? Au apărut aceste întrebări şi cred că trebuie să ne uităm cu atenţie, plus că riscul de neconstituţionalitate există, este real. Şi, înainte să dăm votul nostru, trebuie să avem această analiză serioasă. Sigur, vom discuta şi cu Banca Naţională din nou, şi cu iniţiatorii, şi cu alte instituţii interesate.

  Iniţiatorul legii, Daniel Zamfir, susţine o eventuală punere în discuţie a plafonului de 150.000 de euro care ar afecta, în opinia sa, carcaterul de lege de protecţie a consumatorului, transmormând legea într-una socială.

  Salut decizia presedintelui PSD Liviu Dragnea, de a pune in discutie amendamentul nefericit al senatorului Belacurencu. Categoric introducerea plafonului de 150.000 euro si mai ales excluderea de la aplicarea legii ,de exemplu a parintilor care au garantat cu proprile case imprumuturile copiilor, e discriminatorie si poate face legea inaplicabila. Cum am mai spus, legea are 157 de semnatari din toate partidele politice, tocmai pentru ca toti colegii parlamentari semnatari am gandit o lege dreapta, fara culoare politica, nu impotriva bancilor, dar o LEGE CARE SA-I APERE PE TOTI CETATENII ROMANIEI DE ABUZURILE BANCILOR! Inteleg aplecarea PSD pentru latura sociala, e firesc sa fie asa, dar cred in continuare ca aceasta lege, care este o lege speciala de protectie a consumatorului, trebuie sa nu discrimineze si sa poata fi rapid aplicata pentru ca foarte multi oameni din tara asta o asteapta!

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top