• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • parlamentLegea dării în plată a ajuns la Camera Deputaţilor unde aşteaptă intrarea pe ordinea de zi a Comisiei Juridice.

  Reprezentanţii băncilor au lipsit ieri , deputaţii precizând că miercuri se votează modificarea Regulamentului Camerei pentru a se putea introduce pe ordinea de zi a Comisiei Juridice.

  Camera Deputaţilor este cameră decizională, iar Comisia juridică este abilitată pe fond să discute legea dării în plată. Pe procedură, vă spun că săptămâna aceasta nu poate intra pe ordinea de zi a Comisiei juridice, dintr-un motiv foarte simplu, un articol privind cererile de reexaminare ale preşedintelui României a fost declarat neconstituţional aşa cum a fost modificat în Regulamentul Camerei Deputaţilor, noi am depus amendamentele să se revină şi să ţinem cont de observaţiile CCR. Sper ca miercuri să fie votată modificarea Regulamentului în şedinţa de vot finala a plenului, urmând ca saptămâna viitoare după publicarea în Monitorul Oficial să putem să intrăm pe procedură, să o primim la comisie, să discutăm capetele de cerere privind reexaminarea şi, apoi, să dăm termen pentru amendamente”, a declarat vicepreşedintele PSD al Comsiei Juridice a Camerei Deputaţilor Ciprian Nica.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top