• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • leumiBank Leumi, a doua instituție de credit ca mărime din Israel, a vândut miercuri o participație de aproximativ 77 de milioane dolari reprezentând acțiuni la producătorul de soft pentru siguranța auto Mobileye.

  Tranzacția le-a adus celor de la Leumi un profit de 290 de milioane de șekeli (peste 71 mil. USD), care va fi introdus în bilanțul pe primul trimestru.

  Compania Mobileye a anunţat, marți, că au fost vândute 17,1 milioane de acţiuni la preţul de 41,75 dolari pe titlu, mult peste oferta publică iniţială din iulie 2014, de 25 dolari pe titlu. Acţiunile Mobileye au crescut marţi cu 2,3%, până la 43,43 dolari.

  Bank Leumi România este filială locală a Bank Leumi le-Israel B.M., unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din Israel. Fondată în 1902 la Londra, Leumi are în prezent o reţea internaţională cu sucursale şi reprezentanţe în cele mai importante centre economico-financiare ale lumii. Bank Leumi este prezentă în România din 2006 și are o reţea de 21 de unităţi în cele mai importante oraşe din țară.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top