• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Emil Bituleanu 2Fondul European de Investiţii şi Libra Internet Bank au semnat un acord de garantare cu fonduri de la Uniunea Europeană, pentru un parteneriat prin careLibra Internet Bank va acorda microîntreprinderilor împrumuturi în valoare totală de 22 milioane euro.
  „Acordul EaSI va facilita o creştere a volumului de împrumuturi acordate solicitanţilor de către Libra Internet Bank, oferindu-le o serie de beneficii, precum rapiditate în analiză şi aprobarea dosarului”, a precizat banca.
  Programul EaSI va permite Libra Internet Bank să ofere şanse mai mari de accesare la finanţare pentru microîntreprinderi, atât pentru investiţii, cât şi pentru susţinerea activităţii curente. Programul EaSI este finanţat de Comisia Europenă şi gestionat de Fondul European de Investiţii.
  „Ne bucură extinderea acordului cu Fondul European de Investiţii şi pentru programul EaSI, dată fiind experienţă deja acumulată în anii anteriori pentru programele COSME şi PROGRESS Microfinance. Microîntreprinderile reprezintă un segment important pentru Libra Internet Bank şi ne dorim să dezvoltăm în continuare produse de finanţare şi garantare accesibile, în acord cu nevoile acestora”, a declarat Emil Bituleanu, director general Libra Internet Bank.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top