• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  ba

  Marile bănci caută soluții pentru a evita sancţiunile economice și încep să angajeze oficiali guvernamentali experţi din  departamentele de criminalitate financiară.

   

  Bank of America a angajat doi oficiali guvernamentali, care se se vor alătura departamentului de combatere a criminalității financiare, au declarat, pentru Reuters, surse apropiate deciziei, în condițiile în care băncile se află sub o presiune tot mai mare de a-și curăța tranzacțiile de activități suspecte de încălcarea legii.

  Jaikumar Ramaswamy, care conduce serviciul de combatere a spălării banilor la Departamentul de Justiția SUA, și Frederick Reynolds, director adjunct la unitatea cu aceeași specializare din Departamentul Trezoreriei, the Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), sunt cei doi oficiali angajați de Bank of America. Ei se vor alătura instituției financiare din ianuarie, urmând să raporteze direct către coordonatorul la nivel global al activităților de combatere a criminalității financiare din bană, Bill Fox, și el fost director în cadrul FinCEN.

  Rolul lor precis în cadrul organizației nu a fost încă determinat, au declarat sursele citate de Reuters, care au refuzat să se identifice deoarece nu sunt autorizate să facă declarații publice pe acest subiect. Un purtător de cuvânt al Bank of America a refuzat să comenteze.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top