• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • London Stock Exchange Group (LSEG), operatorul Bursei de la Londra, va înființa la București un nou centru de servicii pentru afaceri.

  Potrivit unui comunicat oficial al Bursei de la Londra, noul său centru din România va angaja personal în compania de servicii partajate a grupului, Business Services Ltd (BSL). BSL oferă în prezent funcții pe tehnologie, servicii de date și suport corporativ în cadrul entităților globale operaționale ale grupului.

  LSEG și-a asigurat sedii de birouri situate în zona central-vestică a Bucureștiului, în apropierea Universității Politehnice. Noua facilitate LSEG va încadra inițial 200 de angajați într-o serie de roluri, în completarea operațiunilor existente ale BSL în Colombo, Sri Lanka, unde sunt 480 de angajați.

  Murali Subrahmanyam, șeful LSEG Business Services, a declarat: „Suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou centru de servicii în România. Prin dezvoltarea de noduri strategice operaționale în cadrul fusurilor orare și al zonelor georgrafice potrivite, suntem în măsură să oferim servicii și sprijin operatorilor noștri globali. România oferă LSEG o forță de muncă înalt calificată, un sistem educațional puternic și o bună infrastructură. Am fost încântați de primirea caldă din partea Guvernul României, a Agenției Invest Romania și a comunității locale de afaceri. Așteptăm cu nerăbdare să devenim un angajator în România și să contribuim la dezvoltarea în continuare a capacităților piețelor de capital din țară pentru a susține creșterea economică”.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top