• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • carpaticaMandatul belgianului Johan Gabriels la conducerea Băncii Comerciale Carpatica a fost prelungit până la 4 aprilie.
  Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a băncii din Sibiu se va desfăşura la începutul lunii  viitoare.

  „Prin Hotărârea nr. 13 din 26 februarie 2016, Consiliul de Supraveghere al băncii a hotărât prelungirea mandatului Directorului General – Dl. Johan Gabriels – până la data de 4 aprilie 2016 în aceiaşi termeni şi condiţii ca ai actualului mandat“, a transmis banca la sfârşitul săptămânii trecute la BVB.

  Conducerea executivă a băncii este formată din: director general de bel­gia­nul Johan Gabriels, alături de Elena Bădeanu – di­rector general adjunct,  Cos­min Bucur – director general adjunct cu respon­sabilităţi în zona comercială şi Cornel Benchea – di­rec­tor general adjunct cu res­pon­sabilităţi în zona de trezorerie. Consiliul de Su­pra­veghere al Băncii Car­patica este format din trei membri – Ioan Trenca, Silviu Popa şi Ionuţ Pătrăhău, conform zf.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top