• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • er

  Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, a criticat speculaţiile emise de guvernul Angelei Merkel privind situaţia din Grecia. Schulz se erijează în paznicul monedei europene dar şi în tutorele politicii monetare a grecilorspunând că nu se pune problema ieşirii grecilor din zona euro, numită Grexit.

  Trebuie să fie clar pentru toţi: nu se pune în discuţie o ieşire din euro. Recomandările nesolicitate care le oferă oamenilor din Grecia sentimentul că nu ei sunt cei care îşi decid viitorul prin intermediul votului, ci Bruxellesul sau Berlinul, îi împing, de altfel, pe alegători în braţele forţelor radicale”

  Declaraţiile lui Schulz ridică anumite semne de întrebare asupra aderării unei ţări la moneda europeană, în sensul în care există suspiciunea că din zona euro nu se iese.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top