• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • dlr

  Compania americană de curierat FedEx va prelua concurentul olandez TNT Express pentru aproximativ 4,4 miliarde de euro, pentru a-şi extinde operaţiunile din Europa.
  Conducerea TNT a aprobat deja tranzacţia, urmând ca FedEx să achite în numerar întreaga sumă, se arată într-un comunicat comun al celor două companii, informează The Wall Street Journal.

  De asemenea, PostNL, cel mai mare acţionar al TNT Express, cu o participaţie de 14,7%, a anunţat că susţine preluarea companiei olandeze de către FedEx.

  Preţul de 8 euro pe acţiune oferit de firma americană este cu 33% mai mare decât preţul titlurilor TNT de la finalul şedinţei de tranzacţionare din 2 aprilie.

  „Combinarea operaţiunilor celor două companii va transforma capacităţile de care FedEx dispune în Europa şi va accelera creşterea la nivel global”, se arată în comunicat, conform Mediafax.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top