• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  mf

  Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a publicat pe site-ul instituţiei, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr.297/2004 privind piaţa de capital.

  Proiectul de act normativ preia propunerile de reglementare care se regăsesc în proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr.297/2004 privind piaţa de capital, varianta publicată pe site-ul MFP în data de 28 noiembrie 2014.

  Proiectul de Ordonanţă de Urgenţă a fost prezentat miercuri, 10 decembrie, în prima lectură, în şedinţa de guvern.

  „Această ordonanţă a fost convenită cu toţi partenerii de dialog, atât externi, cât şi interni. Până miercurea viitoare, dacă vom mai primi alte puncte de vedere, suntem bucuroşi să le cuprindem în interiorul ordonanţei, dar, de săptămâna viitoare, vom avea, aşa cum ne-a cerut mediul de afaceri, o legislaţie nouă, adaptată vremurilor în care ne aflăm”, a declarat miercuri ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top