• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • MFP

  Ministerul Finanțelor Publice va anunţa în aprilie, un proiect de lege prin care se va implementa taxarea suplimentară a profitului din aria  resurselor naturale, a precizat secretarul de stat Dan Manolescu.

  „La Ministerul de Finanțe se află în lucru un proiect de lege care să cuprindă în el aceste mecanisme de taxare care acum la nivelul legislației sunt împărțite pentru zona de hidrocarburi în legea petrolului, pentru zona de cărbune și alte elemente de acest gen în Legea minelor. Propunerea este de a le cumula într-un singur act normativ astfel încât la nivel de taxare a sectorului de extracție să fie puse toate într-o singură singură lege astfel încât să fie mai ușor celor care sunt investitori în acest domeniu să înțeleagă clar care ar fi sarcina fiscală care li se aplică și, bineînțeles, să se introducă și o propunere în ceea ce privește extinderea acestor mecanisme, cu o implementare a unui mecanism de taxare a profitului”, a afirmat Manolescu, conform Agerpres.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top