• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ioana-petrescu-ministrul-finantelor

  Ministerul Finanţelor Publice, condus de Ioana Petrescu, a atras o creditare de  75 milioane de lei de la băncile locale,  suma fiind suplimentară  licitaţiei de de joi, când MFP a împrumutat 500 de milioane de lei, la un randament mediu de 2,21%.

  Şase bănci au depus oferte care au totalizat 82,5 milioane lei.

  Ministerul Finanţelor Publice împrumutase cu doar o zi înainte  500 de milioane de lei de la băncile comerciale.,Randamentul a fost de 2,21%, printr-o emisiune de obligaţiuni pe trei ani, la care băncile au subscris oferte de 1,72 miliarde de lei.

  MFP a planificat împrumuturi de 3,57 miliarde de lei de la băncile comerciale, în luna decembrie, din care 3,3 miliarde de lei prin şase licitaţii de certificate de trezorerie şi obligaţiuni de stat, iar 270 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni, conform capital.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top