• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Darius Valcov

  Darius Vâlcov, ministrul delegat pentru buget, a anunţat că avansul PIB din T3 (iulie-septembrie) a fost stimulat şi de  relaxarea fiscală, enumerând neimpozitarea profitului reinvestit şi reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, introdusă însă la 1 octombrie. 

  Această creştere economică trebuie să vă spun că a fost stimulată şi prin scutirea de impozit a profitului reinvestit, reducerea CAS cu 5 puncte procentuale, reducerea TVA-ului la pâine, menţinerea cotei unice de impozitare, schemele de ajutor de peste 250 de milioane de euro, aplicate în ultimii doi ani şi creşterea absorbţiei de fonduri europene de la 7% la 44%, din mai 2012 până astăzi”, a spus Vâlcov într-o declaraţie de presă susţinută la Ministerul Finanţelor Publice, fără să răspundă întrebărilor presei.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Ministrul Bugetului, Vâlcov precizează:  Creşterea PIB a fost stimulată şi de scăderea CAS.

  1. Liviu Iordache spune:

   Din doua una: ori baiatul asta de sonat, ori e prost irecuperabil. Pai cum poate spune ca reducerea CAS de la 1 octombrie a influentat cresterea PIB-ului pe iulie-septembrie! Ca mincinos nu-l pot crede, doar e ministru in guvernul Ponta, unde adevarul e religie (evident, ortodoxa, in curind pravoslavnica)

  2. Sorin spune:

   Ce poti sa zici decat HAI SICTIR!!!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top