• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • anca-dragu-paliuMinistrul Finanțelor Anca Dragu a anunțat că MFP are în vedere suplimentarea plafonului de garanții pentru programul „Prima Casă”.

  Este un plafon aprobat la nivelul anului 2016 de 8,1 miliarde de lei. Avem în vedere suplimentarea acestui fond pe termen scurt. De altfel, avem în vedere și o analiză care să dea direcțiile prin care acest program să se perpetueze pe o perioadă de timp mediu și lung”, a afirmat Anca Dragu.

  Ministrul Finanțelor a explicat că viitorul programului „Prima Casă” va depinde de discuțiile cu băncile și cu clienții acestui program.

  „Stăm la masă cu băncile, cu investitorii, cu clienții să vedem în ce măsură acest program a fost unul de succes, în ce măsură piața are nevoie de el să continue, cum trebuie să continue și să venim cu această propunere concretă pentru ca programul să fie unul cu predictibilitate, să fie unul pe termen mediu și lung”, a mai spus Anca Dragu.

  Ea a adăugat că o decizie cu privire la continuarea programului va fi luată în luna septembrie.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top