• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • anca-dragu-paliuMinistrul Finanțelor, Anca Dragu, a anunțat că rectificarea bugetară adoptată miercuri de Guvern are în vedere o creștere de venituri de 3,38 miliarde de lei, din care un plus la impozitul pe profit de 1,53 de miliarde de lei.

  „Avem o creștere de venituri de 3,38 miliarde de lei. În special avem un plus la impozitul pe profit de 1,53 miliarde de lei, impozitul pe venituri — un plus de 897 de milioane de lei. La TVA avem un plus de 856 de milioane de lei și la accize de 180 de milioane de lei. Venituri nefiscale, de asemenea, avem un plus de 1,105 miliarde de lei. Avem și o rectificare de venituri cu minus la contribuții de asigurări sociale de stat. Avem venituri sub program de un pic peste un miliard de lei. Deci, cam aceasta este sursa de venituri”, a subliniat Dragu, la Palatul Victoria.

  Ministrul Finanțelor a menționat că sunt o serie de venituri redistribuite în interiorul proiectelor de investiții de la fiecare ordonator de credite.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top