• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că scăderea burselor nu afectează România, amintind că ţara noastră a împrumutat două miliarde de euro de pe pieţele externe, iar acest lucru arată „foarte clar”, în opinia sa, interesul investitorilor.

  ”Partea bună este, şi preiau ca mesaj pozitiv ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecuta la Ministerul de Finanţe, am avut un împrumut de două miliarde de euro, ceea ce arată foarte clar interesul investitorilor faţă de piaţa din România, de economia din România, mai ales pe termen lung – e un mesaj important”, a precizat Teodorovici, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

  Un alt argument care demonstrează stabilitatea pieţei româneşti este, potrivit ministrului de Finanţe, structura investitorilor.

  „Sunt investitori din ţări precum Germania, Austria, Marea Britanie, din America. La fel, costurile sunt unele foarte avantajoase. Sunt chestiuni care arată foarte clar încrederea investitorilor străini în economia României pe termen lung, ceea ce contează”, a susţinut Teodorovici.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top