• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • volksbank

  Volksbank România, OTP Bank şi Raiffeisen Bank sunt băncile la care s-au făcut cele mai multe referiri în media în contextul crizei francului eleveţian, relevă

  Monitorizarea a cuprins 150 de publicaţii centrale, 215 publicaţii din presa scrisă locală, jurnalele de ştiri de la 8 posturi de radio şi jurnalele de ştiri de la 13 posturi de televiziune, rezultând 1.360 de materiale informative avpe tema francului elveţian.

  Cele 1.360 de materiale au avut, în contextul crizei francului elveţian, referiri la un număr de 21 bănci din România. Analiza realizată de Mediafax Monitorizare a fost efectuată în perioada 15-31 ianuarie a indicat faptul că

  Băncile la care s-au înregistrat cele mai multe referiri (peste 50) au fost: Volksbank România (19%), OTP Bank (19%), Raiffeisen Bank (17%), Bancpost (9%), Piraeus Bank (8%), Banca Transilvania (6%), Banca Românească (5%), BCR (5%) şi Millennium Bank (4%), alte bănci totalizând 8%.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Volksbank, OTP Bank şi Raiffeisen, cel mai des menţionate în criza francului

  1. […] Volksbank, OTP Bank şi Raiffeisen, cel mai des menţionate în criza francului […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top