• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • deutsche-bankAgenţia de rating Moody’s a plasat ratingurile Deutsche Bank sub evaluare pentru o posibilă retrogradare invocând obstacole în creştere în ceea ce priveşte planul de business al băncii, în condiţiile în care banca germană încearcă să-şi stabilizeze profiturile pe următorii trei ani, relatează CNBC.

  Decizia Moody’s vine la câteva zile după ce cea mai mare bancă germană a avertizat că volatilitatea care a caracterizat pieţele financiare în primul trimestru, în mod normal o perioadă foarte bună pentru bănci, va crea dificultăţi întregului sector.

  Moody’s a anunţat că evaluarea se va concentra asupra detaliilor privitoare la planul de business al băncii pe anii 2016 şi 2017 şi pe măsura în care acesta va trebui adaptat având în vedere mediul operaţional dificil. Sursa: zf.ro 

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top