• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • casa bani acoperis„Cunosc foarte bine sistemul bancar. Am lucrat 4 ani de zile ca director financiar intr-o institutie bancara. De asemenea am o experienta bogata in cadrul firmelor de consultanta.

  Prin blocarea acestei legi, sistemul bancar din Romania impreuna cu BNR, refuza sa se supuna legilor economiei de piata in care companiile care fac greseli risca sa dea faliment. Sistemul bancar din Romania doreste sa tranfere doar catre clienti  greselile facute de unele banci :goana dupa profit prin supraevaluarea bunurilor creditate, incalcarea politicilor de creditare, promovarea intensiva a creditelor in valute cu risc pentru populatie.

  Ma intreb de ce BNR nu a intervenit si in anii 2006-2008 cand bancile multinationale din Romania obtineau profituri de miliarde de euro, deoarece romanii trebuiau sa plateasca dobanzi la credite mult mai mari decat clientii din celelalte tari UE”.

  Analiza integrală pe ZF.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top