• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Darius Valcov

  Sigur că vă mai aduceţi aminte de celebrul Em-ti-ou replică dată de Traian Băsescu lui Victor Ponta care se referea la MTO, adică obiecivul bugetar pe termen mediu.

  Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov , vrea un reloaded ca în Matrix pentru MTO-ul pecare Traian Băsescu l-a făcut celebru.

   Noi vrem sa flexibilizam MTO-ul pentru Master Planul General de Transport. Noi vrem sa obtinem 0,5% derogare in urmatorii 4 ani pentru infrastructura. MTO-ul, cei 0,5% anual, in urmatorii 4 ani, nu vrem sa-i luam decat pentru investitii in infrastructura, adica in Master Planul care va fi aprobat, adica aproximativ 1 miliard de euro anual vrem sa-i punem in plus la dispozitia Ministerului Transporturilor, pentru a-si duce la indeplinire acel master plan. Deci derogarea de acolo, care va fi aprobata, nici un euro de acolo nu se va duce la altceva decat la autostrazi, la cai ferate, a spus Vâlcov pentru jurnalistul Hotnews, Cristian Pantazi.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top