• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • misu negritoiu2016 va fi unul de tranziție , de ajustare calitativă și cantitativă, un an de reglare a indicatorilor financiari pentru societățile de asigurare, a declarat miercuri președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu.

  Din punct de vedere al ajustării primelor, a costurilor și a prețurilor, Solvency II este neutră. Nu trebuie să asociem Solvency II cu creșterea costurilor, ci mai degrabă cu o așezare a regulilor jocului. Suntem foarte aproape de o stabilitate a pieței, mai ales dacă rata combinată la auto a ajuns deja la 118% și, probabil, cu un mic efort de ajutare a componentelor acestei rate, vom ajunge în jurul lui 100%. Anul 2016 este un an de tranziție din perspectiva Solvency II, este un an de ajustare calitativă, cantitativă. Este un an inclusiv de reglare a indicatorilor financiari pentru societățile de asigurare”, a menționat Mișu Negrițoiu.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top