• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • misu negritoiuPreședintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu, susține că nu ar mai exista argumente fundamentale pentru majorarea prețului polițelor obligatorii RCA de către asigurători.

  „A crescut predictibilitatea în piaţă, avem predictibilitate şi noi ca instituţiei. Suntem în stare acum să spunem că rata combinată a daunei va ajunge la nivelul de circa 100% până la finalul acestui an, adică la un nivel la care costurile sunt egale cu cheltuielile”.

  Tariful mediu plătit de şoferii români anul trecut pentru asigurarea auto obligatorie s-a situat la 656,7 de lei, adică cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, potrivit ASF.

  „Am văzut reclame la RCA de tipul ‘RCA ieftin’. Nu se poate să faci o astfel de reclamă, probabil ar trebui interzisă. RCA ieftin înseamnă generare de cash, nu administrarea riscului”, a mai spus Negrițoiu.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top