• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ING NN

  NN a încheiat anul 2015 cu evoluții pozitive pe principalele linii de business. Planurile financiare pentru protecție au fost cel mai important motor de creștere în segmentul asigurărilor de viață, compania raportând un avans de 2,4% al primelor brute subscrise în 2015 față de anul anterior. Totodată, în segmentul pensiilor private, NN Asigurări de Viață și NN Pensii au înregistrat creșteri de două cifre pentru toți principalii indicatori.

  2015 marchează o evoluție pozitivă atât pentru NN România, pe toate liniile de business, cât și pentru industriile de asigurări de viață și pensii private în ansamblu. Inițiativele demarate pentru impulsionarea dezvoltării acestor segmente, alături de tendințele de creștere a preocupării românilor pentru asigurarea unui viitor mai bun prin instrumente financiare potrivite nevoilor și planurilor lor, au fundamentat această evoluție și au pus bazele creșterii sustenabile din următorii ani. Prin strategia noastră din 2015, ne-am consolidat poziția pe cele două piețe și ne-am pregătit operațiunile pentru 2016, un an de la care există așteptări ridicate la nivel de industrie, în contextul perspectivelor de creștere economică și a măsurilor de susținere a asigurărilor și pensiilor private. Astfel, în acest an vom continua să fim alături de clienți și să investim pentru a le oferi noi soluții de economisire și protecție pentru viitor, sprijinindu-i totodată să se gândească din timp la siguranța lor financiară”, a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurări de Viață.

  Profitul brut al NN Asigurări de Viață s-a cifrat la 22,8 milioane de lei în 2015. Rezultatul include cheltuiala excepțională realizată în procesul de rebranding al companiei în NN demarat la începutul anului 2015, de 17,1 milioane de lei, precum și investițiile în dezvoltarea operațiunilor de business pe plan local. Astfel, profitul din activitatea curentă, fără a lua în calcul aceste cheltuieli excepționale, a înregistrat o creștere de 28% în 2015 până la 39,9 milioane de lei.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top