• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • lei baniMinisterul Finanțelor a anunțat că va deschide o nouă sesiune de înregistrare a cererilor pentru finanțare privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru spijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea locurilor de muncă.

  Potrivit sursei citate, obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr.332/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă, acordându-se sume sub formă de granturi, de la bugetul de stat, pentru cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale.

  „Cererile de acord pentru finanțare, însoțite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire sau se depun personal la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice. (…). Înregistrarea cererilor se realizează exclusiv în perioada 30 mai — 10 iunie 2016. Cererile de acord pentru finanțare înregistrate în afara perioadei 30.05 — 10.06.2016 se restituie întreprinderilor și nu sunt luate în considerare în procesul de analiză”, potrivit instituției.

  La finalul sesiunii de înregistrare va începe analiza cererilor.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top