• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • brdConsiliul de administrație al BRD Groupe Societe Generale a desemnat un nou director general pentru bancă în urma unei ședinte din 2 august.

  Astfel, François Bloch îl va înlocui pe actualul director general (CEO) Philippe Lhotte, începând cu 1 noiembrie.

  Schimbarea va avea nevoie de acceptul Băncii Naționale a României.

  „Aș dori să-mi exprim recunoștința în numele Consiliului pentru devotamentul și contribuția deosebită a lui Phillipe Lhotte la redresarea și evolutia BRD din ultimii ani. Philippe Lhotte a reuşit să transforme și să adapteze BRD la nevoile pieţei româneşti, întărindu-i poziția într-o perioadă plină de provocari. Pentru a continua dezvoltarea echilibrată și durabilă începută de el, care a generat rezultatele financiare și comerciale remarcabile pe care le comunicăm astăzi, aveam nevoie de cineva cu o vastă expertiză în domeniul bancar. De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch și suntem convinşi că experiența sa internațională, atât în retail, cât şi în Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD”, a spus Gianluca Soma, preşedintele CA al BRD.

  Bloch vine în România după ce a fost prim vicepreşedinte executiv la Rosbank, subsidiara din Rusia a grupului Societe Generale.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top