• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • pbunescu

  Directorul adjunct de la BRD, Petre Bunescu, a făcut o afirmaţie surprinzătoare la o conferinţă BNR, recunoscând faptul că bancherii au o parte din responsabilitatea creditelor neperformante.

  „O parte din creditele neperformante, fără niciun dubiu, sunt datorate exagerărilor şi greşelilor noastre ca bancheri, inclusiv greşelilor de strategie bancară. În aşa euforie, în care totul era roz, în care totul creştea de la an la an, fără niciun dubiu că noi ca bancheri comerciali am fost luaţi de val şi în bună măsură produsele pe care le-am oferit populaţiei nu erau dublate şi de o analiză corespunzătoare de risc. Noi înşine recunoaştem că structurile noastre de risc au fost destul de laxe în studierea dosarelor şi, după părerea mea, o parte din această neperformanţă care este acum măturată prin curăţirea bilanţurilor este un efect benefic pentru că înlătură din activitatea noastră propriile noastre greşeli”, a afirmat Bunescu la BNR, în cadrul unei conferinţe pe tema reglementării şi supravegherii bancare, a spu Bunescu.”

  Afirmaţia lui Petre Bunescu vine după ce şeful băncii, Phillipe Lhotte a decis conversia celor DOAR 5 CREDITE CHF la cursul din 14 ianuarie, dacă clienţii vor cere acest lucru.

  Este clar că şefii BRD rup frontul comun al bancherilor, care orice ar fi nu declară mare lucru, cel puţin în România.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Numărul 2 din BRD, Petre Bunescu, rupe tăcerea: Am fost luaţi de val, analiza de risc nu era corespunzătoare

  1. Vasile spune:

   Ai tot ce iti doresti in viata ta? Ai un plan specific cu ajutorul caruia sa obtii ce iti doresti in viata ta?
   Intra in afacerea VoipPrepay care te ajuta sa-ti deschizi propiul magazine on line pentru comercializarea de cartele ,plus asigurari,publicitate,telefoane si in curand si altele. . Castiga BANI din: incarcare cartele Orange, Vodafone, Cosmote; Discount 2% .. 4% la combustibil direct pe cardul A-CAR in statiile OMV / PETROM din RO si UE, cu asistenta rutiera gratuita; Discount la Asigurari, in curand si la Partenerii Comerciali, Producatori, in Turism …etc,din Cerinte:un PC si cunostinte minime de folosire. Detalii pt cei interesati va ofer prin email.
   Pentru cei interesati de detalii trimiteti mesajul “da vreau” la adresa de email vasyduma@gmail.com si promit sa va raspund cu informatii reale in cel mai scurt timp.

   NU MAI ASTEPTA!!!

  2. Margareta spune:

   Cautam persoane pentru a munci in domeniul operare calculator & IT, part time/ full time. Veniturile sunt in functie de competente. Anunt valabil in toate judetele.
   Cerinte
   – cunostinte minime de operare, pachetul Microsoft Office
   – abilitati de comunicare
   – cel putin studii medii;
   – varsta minima 18ani;
   – experienta nu este necesara, se asigura training de specialitate.
   Oferim:
   – contract comisionar;
   – training permanent,
   – munca online , chiar de la d- voastra de acasa
   – program flexibil.
   Mai multe detalii pe email. Rugam Seriozitate Maxima!
   margaretacovete@yahoo.ro

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top