• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Oficialii BNR au decor de lux

  12:24 pm, 4 august 2014 • de 4 Comentarii

  bnr1

  Să fii în Consiliul de Administraţie al BNR nu este puţin lucru.  Nu întâmplător, cei care ajung în acest Consiliu au o poziţie foarte bună în establishmentul autohton.

  Salariile variază undeva între 3-4.000 de euro pentru un membru fără drept de vot până la 12.000 de euro cât ar fi salariul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, care nu şi-a făcut public salariul.

  bnr2

  Pe lângă salariile de la BNR, membrii din CA mai au şi alte resurse financiare cum ar fi bonusuri financiare sau joburi de arbitrajist, cazul lui Bogdan Olteanu.

  Alt beneficiu îl reprezintă decorul luxos al BNR, sala de şedinţe a Consiliului de Administraţie. Fotoliile pe care stau Bogdan Olteanu sau viitorii membri  Liviu Voinea sau Gheorghe Gherghina sunt tapiţate cu piele de Cordoba, la fel şi fotoliul guvernatorului Isărescu.

  Decorul este unul de Schonnbrunn sau Versailles, cu lemn de esenţă tare, tablouri de Grigorescu sau Voinescu şi uşi vitrate.

  Şemineul  somptuos rezonează cu masa Consiliului, veche de un secol.

   

  ECB Governing Council Meeting PhotoPrin contradicţie sala similară a BCE este un lipsită de fast, chiar ştearsă. Şeful BCE Mario Draghi direacţionează cu pixul trilioanele BCE dintr-un decor lipsit de culoarea şi exuberanţa celui de la BNR.

   

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  4 Responses to Oficialii BNR au decor de lux

  1. we are fans spune:

   vddkfvbngmjqdbmvbojiqesfamibv

  2. Vertie Bonito spune:

   9723 327283What host are you using? Can I am getting your associate link on your host? I want site loaded up as fast as yours lol 300605

  3. Seriously, this is often a brilliant part of article which I have run into within lengthy reasonable length of time. Carry out also take a look at great internet page.

  4. For sure, this is truly a high quality amount of write up which I have face when it comes to drawn out lifetime. Do aside from that come by this online store.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top